Barnkalas i Skaraborg

Våra aktiviteter för barn passar jättebra på barnkalas och kommer garanterat skapa skratt och roliga minnen. Även för de vuxna. Här nedan ser du våra populäraste aktiviteter för barnkalas.

Bubble Ball Fotboll

Sumodräkter / Sumobrottning

Paintball

Bubble Ball Fotboll

Bubble ball fotboll är perfekt för barnkalaset och går att spela inomhus i gympahall eller utomhus i trädgården eller annan passande yta. Planen är inte så stor som en vanlig fotbollsplan och går att anpassa till trädgården. Man spelar iklädd stora uppblåsbara bubblor. detta gör att man studsar när man går emot varandra eller ramlar omkull. På plan är man 6 spelare åt gången och matcherna är korta, ca 5 min. Garanterar skoj för både spelare och åskådare.

Läs mer och boka!

Sumodräkter / Sumobrottning

Våra sumodräkter för barn är en superrolig aktivitet som passar barnkalas perfekt. Dräkterna passar barn från ca 7 års ålder. Passar perfekt i trädgården och här behövs ingen instruktör som är med utan ni kan själva i lugn och ro testa brottning och de klumpiga dräkterna.

Läs mer och boka!

Paintball

Spela paintball i vår paintballpark i Götene. Här spelas paintball i Skogsmiljö. Vi har grillplats där det ofta diskuteras och skratts högt. Paintball är en tuffare aktivitet som fungerar för de lite äldre barnen som vet vad det handlar om. Här är det viktigt att målsman ansvarar för minderåriga under besök.

Läs mer och boka!

Kontakta oss